Cómo limpiar tuberías de agua con sarro

Com netejar canonades d’aigua amb carrall

El carrall, també conegut com a calç, és un dipòsit mineral que es forma en les canonades a causa de l’aigua dura. Encara que és un problema comú, pot reduir l’eficiència de les teves canonades i electrodomèstics. Afortunadament, hi ha maneres d’eliminar el carrall i millorar la qualitat de l’aigua en la teva llar. A continuació, t’oferim alguns consells per a netejar les teves canonades d’aigua amb carrall.

Taula de continguts

Identifica el nivell de calç

Abans d’actuar, és essencial determinar la gravetat de l’acumulació de carrall en les teves canonades. Si notes que l’aigua flueix amb menys pressió o que els teus electrodomèstics no funcionen tan eficientment com abans, és probable que el carrall sigui el culpable.

Necessites que t'ajudem?

Mètodes casolans per a eliminar el carrall

  • Vinagre blanc: El vinagre és un àcid natural que pot ajudar a dissoldre el carrall. Barreja parts iguals d’aigua i vinagre blanc, i deixa córrer aquesta solució per les canonades. Deixa actuar durant unes hores i després esbandeix amb aigua freda.

  • Àcid cítric: Similar al vinagre, l’àcid cítric és eficaç per a eliminar dipòsits minerals. Pots comprar àcid cítric en pols i barrejar-ho amb aigua per a crear una solució. Deixa córrer per les canonades i esbandeix després d’unes hores.

  • Bicarbonat de sodi i vinagre: Aquesta combinació crea una reacció efervescent que pot ajudar a descompondre el carrall. Aboca bicarbonat de sodi en el desguàs, seguit de vinagre, i deixa actuar. Després, esbandeix amb aigua calenta.

Prevenció i manteniment

Suavitzadors d'aigua

Considera instal·lar un suavitzador d’aigua en la teva llar. Aquests dispositius redueixen la duresa de l’aigua, prevenint la formació de carrall.

Neteja regular

Realitza neteges periòdiques de les teves canonades amb algun dels mètodes esmentats per a evitar l’acumulació de carrall.

Quan contactar a Sanitec?

Si després d’intentar aquests mètodes el problema persisteix o si notes que el carrall ha danyat les teves canonades o electrodomèstics, és hora de cridar a professionals. En Sanitec, comptem amb eines i tècniques avançades per a eliminar el carrall i restaurar l’eficiència de les teves canonades.

El carrall en les canonades pot ser un desafiament, però amb els consells adequats i un manteniment regular, és un problema solucionable. En Sanitec, estem compromesos amb la qualitat de l’aigua en la teva llar i amb garantir que les teves canonades funcionin a la perfecció. Si enfrontes problemes de carrall persistents, som aquí per a ajudar-te!

Problemes de carrall en les teves canonades? Sanitec és la teva solució ideal!