Inspecció de canonades amb càmera robotitzada de TV

A Sanitec disposem dels equips inspecció interior i filmació per circuit tancat de televisió per a la localització i detecció de les avaries i anomalies.

Gràcies a la tecnologia i al nostre personal altament qualificat, podem detectar, sense haver de fer cap obra, possibles trencaments, fissures, deformacions, arrels, desgast etc, a l’interior del tub. També podem conèixer el traçat, tipologia, geometria i longitud de xarxes que no disposen de registres i per tant no són visibles, aconseguint realitzar inventaris més acurats que després podem utilitzar per desenvolupar Estudis i Plans Directors. Els defectes observats se situen en una escala de longitud, i permetent avaluar si és possible la rehabilitació sense obra, i/o la minimització de la rasa en el cas que no sigui possible la rehabilitació sense rasa, (amb cada inspecció es lliurarà un informe en format PDF amb totes les dades i vídeos d’aquesta). Tecnologia IBAK i IPEK, sistema operatiu WINCAM.

Necessites que t'ajudem?

Reglament General de Protecció de Dades (RGPD).
En nom de SANITEC REHABILITACIÓ, S.L., propietària del domini web www.sanitec.cat i en virtut del que s'estableix en el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) els informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari amb la finalitat de poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dona resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en SANITEC REHABILITACIO, S.L. estem tractant les seves dades personals, per tant, té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar els inexactes o sol·licitar la seva supressió quan ja no siguin necessaris.