Cómo quitar el mal olor de las tuberías

Com treure la mala olor de les canonades

Un dels problemes més comuns i desagradables que enfronten moltes llars és la mala olor provinent de les canonades. Encara que pot semblar un desafiament, existeixen solucions efectives per a eliminar aquestes olors i prevenir la seva reaparició. A continuació, t’oferim alguns consells per a combatre la mala olor en les teves canonades.

Taula de continguts

Identifica la causa de la mala olor

Abans de prendre mesures, és vital identificar d’on prové l’olor. Pot ser resultat de residus acumulats, obstruccions, o fins i tot problemes més profunds en el sistema de drenatge.

Mètodes casolans per a eliminar la mala olor de les canonades

Aigua calenta i sabó

Omple l’aigüera o la banyera amb aigua calenta i un bon doll de sabó líquid. Després, deixa que es dreni. L’aigua calenta i el sabó ajudaran a descompondre i eliminar els residus grassos que poden estar causant l’olor.

Bicarbonat i vinagre

Aboca mitja tassa de bicarbonat de sodi en el desguàs, seguit d’una quantitat igual de vinagre. Deixa actuar durant 30 minuts i després esbandeix amb aigua calenta. Aquesta combinació pot neutralitzar i eliminar olors desagradables.

Peles de cítrics

Tritura peles de llimona, taronja o aranja i aboca-les pel desguàs mentre l’aigua calenta corre. Els cítrics ajuden a neutralitzar olors i deixen una aroma fresca.

Sal

Aboca una tassa de sal en el desguàs i deixa-la actuar durant unes hores abans d’esbandir amb aigua calenta. La sal pot absorbir olors i actuar com un abrasiu suau per a netejar residus.

Necessites que t'ajudem?

Manteniment preventiu

Neteja regular

Realitza neteges periòdiques dels teus desguassos amb algun dels mètodes esmentats per a prevenir l’acumulació de residus i males olors.

Evita llançar restes de menjar

Utilitza reixetes o filtres en els desguassos per a evitar que les restes de menjar es vagin pel desguàs.

Quan trucar a Sanitec?

Si després d’intentar aquests mètodes la mala olor persisteix, podria ser indicatiu d’un problema més profund, com una obstrucció major o problemes en el sistema de drenatge. En Sanitec, comptem amb eines i tècniques avançades per a diagnosticar i solucionar qualsevol problema relacionat amb les teves canonades.

La mala olor en les canonades pot ser molest, però amb els consells adequats i una mica de manteniment, és un problema que té solució. En Sanitec, som aquí per a ajudar-te en qualsevol desafiament relacionat amb la lampisteria. Si enfrontes un problema persistent, no dubtis a contactar-nos!

Olors desagradables en les teves canonades? Sanitec té la solució!