Com detectar canonades dins de les parets

Com detectar canonades dins de les parets

Les reparacions, renovacions i remodelacions de la llar poden estar plenes d’alts i baixos. Un desavantatge és que pot ser complicat saber quin tipus de mal està ocult en una casa, fins al dia en què troba canonades trencades exposades en la paret.

Taula de continguts

Com fer i utilitzar un detector de canonades en parets

Són elements essencials en la vida diària d’un remodelador, qui, a través d’un sistema avançat d’escaneig i revisió, pot trobar i identificar fàcilment diferents canonades.

Una de les raons per les quals és tan efectiu i ràpid és perquè li brinda informació en temps real sobre el que succeeix amb els components/posicions internes de les seves parets. Quin tipus de protecció garantirà que la integritat d’aquesta volta no es vegi compromesa durant possibles reparacions i/o restauracions de l’espai?

Necessites que t'ajudem?

Pas per a fer un detector de canonades i trobar canonades en la meva llar

L’equip d’enginyeria i arquitectura és responsable de la fase de planificació i disseny, i després distribueix aquest disseny en tot l’edifici. Aquest pla precís es registra en un document anomenat llibre de construcció.

La forma més detallada de saber si hi ha una canonada en la paret de la casa i localitzar-la amb precisió és accedint a aquest pla. Això ha de ser considerat abans de qualsevol intervenció en l’espai físic. La falta de manteniment exterior pot arruïnar la integritat del sostre. També pot fer forats definitius perquè entre aigua, floridura o fins i tot una mica pitjor en l’edifici.

Sempre és una bona idea revisar el pla de planta de la casa; pot ajudar-lo a rastrejar aspectes i detalls importants de la seva llar. No obstant això, si no hi ha un pla de planta, és possible que hagi d’investigar una mica més.

Algunes canonades són difícils de detectar, en casos com aquest és necessari fer un detector de canonades. Primer, compri una ràdio funcional, una calculadora i una mica de cinta adhesiva.

El següent que has de saber és que aquest funcionarà en forma de detector de metalls que funciona per ones. Així mateix, per a iniciar has d’agarrar la ràdio i buscar la freqüència AM, procedint a pujar el volum al punt més alt.

Voldrà adjuntar la calculadora a la ràdio perquè pugui usar-la per a sintonitzar diferents ones de freqüència. Fixa’t bé en el so que fa quan el mous.

Així és com el fa: Primer, asseguri’s que el detector estigui funcionant provant-lo en un caragol. Després, mentre el seu detector emet un xiulet, cosa que significa que hi ha una canonada endins en alguna part, comenci a escanejar les parets per a trobar on està.

Maneres de detectar la canonada d'aigua i si té fugides o no

L’avanç de la tecnologia ens ha permès desenvolupar eines com el detector de canonades PWG 2000 amb ones ultrasòniques per a ajudar a detectar qualsevol tipus de canonada plàstica. A més, pot detectar tot fins a dos metres de distància. Les canonades que contenen aigua poden detectar-se mitjançant ones acústiques. Com més perceptible és l’ona, més forta és la fugida i la seva ubicació.

Un avantatge d’usar un pou és que té una gran profunditat i pot detectar gairebé totes les canonades subterrànies que necessita, et deixem aquí el nostre post per a saber si la teva canonada d’aigua està danyada.

És possible trobar canonades d'aigua de plàstic dins de les parets?

Moltes cases estan optant per canonades de plàstic en lloc de les de metall pel fet que no s’oxiden. Al mateix temps, tenen un desavantatge, i és que la canonada es torna inflexible i difícil de doblegar o moure.