Cómo desatascar una tubería muy obstruida

Com desembussar una canonada molt obstruïda

Al llarg dels anys, hem enfrontat tot tipus de problemes relacionats amb les canonades, des de petits embussos fins a obstruccions severes que semblen impossibles de resoldre. Avui, volem compartir amb tu alguns consells sobre com desembussar una canonada molt obstruïda i com podem ajudar-te a solucionar aquest problema sense la necessitat de realitzar obres.

Taula de continguts

Identifica el problema

Abans d’intentar qualsevol solució, és essencial identificar la causa de l’embús. Pot ser acumulació de cabell, restes de menjar, objectes estranys o fins i tot arrels d’arbres. Una vegada identificat el problema, serà més fàcil abordar-lo.

Mètodes casolans per a desembussar canonades

Bicarbonat de sodi i vinagre

Aquesta combinació és un clàssic per a desembussar canonades. Aboca mitja tassa de bicarbonat de sodi seguit de mitja tassa de vinagre en la canonada obstruïda. Deixa actuar durant 30 minuts i després esbandeix amb aigua calenta. La reacció química entre aquests dos ingredients pot ajudar a dissoldre l’embús.

Aigua calenta i sal

Bull uns dos litres d’aigua i afegeix una tassa de sal. Aboca la mescla en la canonada. La sal actua com un abrasiu, ajudant a descompondre l’obstrucció.

Desatascador manual o ventosa

Col·loca la ventosa sobre el desguàs i pressiona cap avall diverses vegades. L’efecte de succió pot ajudar a desallotjar l’embús.

Filferro o penjador

Desdoblega un filferro o un penjador de roba i utilitza l’extrem per a intentar aconseguir i retirar l’obstrucció.

Si després d’intentar aquests mètodes l’embús persisteix, és probable que l’obstrucció sigui més greu del que sembla.

Necessites que t'ajudem?

Reparació de canonades sense obres

Aquí és on entra en joc el nostre servei estrella: la reparació de canonades sense obres. En Sanitec, utilitzem tecnologia avançada que ens permet solucionar obstruccions severes sense la necessitat de trencar parets o sòls. Aquest mètode no sols és més ràpid i menys invasiu, sinó que també és més econòmic a llarg termini.

Per què triar Sanitec?

Som un grup de lampistes experimentats que es dedica a oferir solucions efectives i duradores. El nostre compromís és garantir la satisfacció del client, i per això, sempre estem buscant les millors tècniques i eines per a resoldre els teus problemes de plomería.


Desembussar una canonada molt obstruïda pot semblar una tasca descoratjadora, però amb l’equip adequat i l’experiència necessària, és un problema que té solució. En Sanitec, som aquí per a ajudar-te en cada pas del procés. Si enfrontes un embús persistent i no saps què fer, no dubtis a contactar-nos. Et garantim una solució ràpida, eficient i, el millor de tot, sense obres!

Tens problemes amb les teves canonades? Crida’ns ara i descobreix com podem fer la teva vida més fàcil!