Cómo desatascar una tubería de desagüe general

Com desembussar una canonada de desguàs general

Hi ha moltes maneres de desembussar un bloqueig potencial, moltes d’elles directament en la seva llar. En alguns casos, és possible que hagi de buscar l’ajuda d’un plomero professional, però també existeixen solucions fàcils i rendibles que funcionaran en la llar.

Desembussar una canonada realment obstruïda pot ser un mal de cap i coneixem tots els trucs per a fer-lo. Recomanem les següents tècniques:

Acudir a professionals per a desembussar canonades

És important saber que corres risc en utilitzar mètodes que recomanem, ja que no estàs especialitzat a desembussar canonades, per això la nostra recomanació és que utilitzis qualsevol dels nostres serveis o et posis en contacte amb nosaltres.

Taula de continguts

Necessites que t'ajudem?

Usar solucions químiques

Quan estigui bloquejat, intenti buidar l’obstrucció amb una mica d’aigua calenta corrent, sense recórrer a productes químics.

Prepara una mescla desatascadora

Barrejant vinagre, bicarbonat i aigua calenta obtindràs una mescla molt efectiva. El bicarbonat de sodi i l’aigua calenta estovaran el tap que obstrueix i la reacció química amb el vinagre farà que es desfaci.

Aboqui aigua bullent en la canonada. Després, agrega mitja tassa de bicarbonat de sodi i deixa-ho actuar durant cinc minuts. Continuar barrejant una tassa de vinagre i una tassa d’aigua molt calenta, deixant actuar deu minuts. Aboqui més aigua bullent o deixi l’aixeta oberta durant un minut per a esbandir la brutícia solta.

Utilitza químics en pols

Si bé els productes líquids s’usen més comunament, també hi ha persones que prefereixen usar la forma en pols. Els productes en pols solen tenir una substància química anomenada hidròxid de sodi, que és menys corrosiva i pot destapar les canonades. Haurà de fer córrer aigua a través de la canonada, després agregar la pols en una de les cambres i tancar tots dos extrems abans d’esperar uns minuts. Com més esperi, més poderós serà el resultat general.

Mitjançant eines desembussadores

Si vols saber com destapar una canonada obstruïda, les següents eines són la teva millor opció.

Usa un desembussador

L’èmbol és una de les primeres coses que ha de provar quan una canonada comença a obstruir-se. És econòmic, fàcil d’usar i pot reparar la majoria de les obstruccions sense cap problema. En pressionar i deixar anar l’èmbol en ràpida successió, pot alliberar la brutícia acumulada o les obstruccions en les canonades. Pot fer això en l’orifici de drenatge principal o en qualsevol altre lloc on l’aigua i l’aire flueixin a través de les canonades.

Netejant les canonades

La millor manera de desembussar una canonada molt obstruïda: una neteja a fons

Identificar la localització del tap

Una vegada que hagi trobat la part inferior de la canonada en forma d’O (el sifó hidràulic), haurà de separar-la per a netejar-la. Per a eliminar la brutícia, utilitzi un d’aquests mètodes esmentats anteriorment. Col·loca un baldi sota el sifó per a recollir l’excés d’aigua mentre el neteges.

Esperem que aquests consells et siguin d’utilitat i t’ajudin, o tal vegada vols compartir amb nosaltres altres maneres de desembussar una canonada molt obstruïda que potser no hem esmentat.