Indústria

Quines solucions li podem oferir? Empreses farmacèutiques, químiques, del sector alimentari, etc. Sanitec realitza el manteniment correctiu i preventiu de la xarxa de sanejament de tot tipus d’indústries. Mitjançant la tecnologia d’inspecció amb càmera robotitzada podem detectar anomalies i valorar la rehabilitació més adequada. Descarrega’t el nostre dossier de serveis per a empreses

Quines solucions li podem oferir?

Empreses farmacèutiques, químiques, del sector alimentari, etc. Sanitec realitza el manteniment correctiu i preventiu de la xarxa de sanejament de tot tipus d’indústries. Mitjançant la tecnologia d’inspecció amb càmera robotitzada podem detectar anomalies i valorar la rehabilitació més adequada.

Descarrega’t el nostre dossier de serveis per a empreses

Principals serveis
Rehabilitació de canonades sense obra Rehabilitació de canonades i baixant sense obres
 

En el cas de detectar-se qualsevol desperfecte que sigui possible de rehabilitar puntualment, disposem dels millors sistemes de “pàckers”, utilitzant malla de fibra de vidre impregnada amb resines epoxídiques, que permetrà la reparació de canonades trencades o deteriorades sense necessitat d’obrir rases en el sòl, evitant molèsties, brutícia, i economitzant la seva reparació, sense necessitat de deixar les canonades fora de servei. Una vegada la canonada hagi estat rehabilitada, millorarà les seves característiques estàtiques i hidràuliques.

I en aquells casos que no sigui possible la rehabilitació puntual, Sanitec també disposem dels millor professionals per a la reparació amb obra.

Inspecció de canonades amb càmera robòtica Inspecció de canonades amb càmera robotitzada de TV

Us oferim el millor servei d’inspecció de canonades amb càmera robotitzada de TV del mercat, amb personal altament qualificat, per tal de detectar possibles trencaments, fissures, deformacions, arrels a l'interior del tub, desgast... (amb cada inspecció es lliurarà un informe en format DVD). Tecnologia IBAK, sistema operatiu WinCan8.

Localització de canonades Localització de canonades

A Sanitec disposem d’equips de radiofreqüència (RF) que consisteixen en una sonda que permet localitzar ràpidament, i des de la superfície, la canonada o l’arqueta amagada amb gran precisió, traçant un esquema de la canonada i la seva situació exacta. Aconseguint així, minimitzar al màxim les obres a realitzar i estalviar-li molèsties innecessàries. També li permetrà actualitzar els plànols de tot el sanejament per a futures intervencions en cas de millores o reformes.

Desembussos i manteniment Desembussos i manteniment

L’acumulació de diferents tipus de residus, tals com sabons, greixos, calç, arrels, restes orgàniques..., provoquen amb el pas del temps l’embús de les canonades. Per evitar urgències, realitzem contractes de manteniment preventiu, amb comunitats, particulars i, empreses.

Transport d’aigua potable Transport i neteja de dipòsits d’aigua potable

Disposem d’un servei de transport amb camió cisterna homologat per la Direcció General de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, amb número de registre sanitari, que permet realitzar transport d’aigua potable per al consum humà.

Neteja industrial i transport de residus Neteja industrial i transport de residus

Disposem de vehicles amb autorització per la junta de residus i transport a plantes autoritzades per ARC.

  • Foses sèptiques
  • Hidrocarburs
  • Olis usats
  • Residus de plantes de tractament d’aigües
  • Dissolvents
  • Residus líquids de la indústria
  • Purins
Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot cambiar la configuració o obtenir més informació seguin l'enllaç a peu de pàgina "Avís de Cookies"