MOLINS DE REI- DN 1000. Una altra rehabilitació exitosa en una reurbanització, en aquest cas la canonada era una galeria de 1,20 metres d’alçada per 0,80 metres d’amplada donant un diàmetre de 1 metre. El nostre equip va realitzar 180 metres lineals d’aquesta canonada amb 4 dies. Sou un gran equip! 

MOLINS DE REI- DN 1000. Otra rehabilitación exitosa en una reurbanización, en este caso la tubería era una galería de 1,20 metros de altura por 0,80 metros de ancho dando un diámetro de 1 metro. Nuestro equipo realizó 180 metros lineales de esta tubería en 4 días. Sois un gran equipo!

 

 

 

 

 

- SABADELL- DN 1000. Sanitec col·labora amb una constructora per donar solució a la rehabilitació d’una galeria de 1,20mt d’alçada per 0,80mt d’amplada a una profunditat de 3 mts. L’amplada del carrer de només 3 metres dificultava la substitució de la galeria. Una gran col·laboracio “La unió fa la força” 

- SABADELL- DN 1000. Sanitec colabora con una constructora para dar solución a la rehabilitación de una galería de 1,20mt de altura por 0,80mt de ancho a una profundidad de 3 mts. La anchura de la calle de sólo 3 metros dificultaba la sustitución de la galería. Una gran colaboración "La unión hace la fuerza"

Sanitec executà una rehabilitació a la província de Tarragona d'una canonada de sanejament unitària de 50m de mànega continua de 300DN.

Sanitec ejecutó una rehabilitación en la provincia de Tarragona de una tubería de saneamiento unitaria de 50m de manga continua de 300DN.

#tuberias #rehabilitaciontuberias #sanitecrehabilitacio #rehabilitaciocanonades #canonades #sanitec #rehabilitacion #tarragona #rehabilitaciontuberias

El nostre equip va estar treballant a l’Aragó, a la població de CASTELLOTE. 
Rehabilitació de canonades de 160m de mànega continua de 300DN.
Moltes gràcies per la feina ben feta, sou un gran equip!

Nuestro equipo estuvo trabajando en Aragón, en la población de CASTELLOTE.
Rehabilitación de tuberías de 160m de manga continua de 300DN.
Muchas gracias por el trabajo bien hecho, ¡sois un gran equipo!

Un treballador de Sanitec

#sanitecrehabilitacio #rehabilitaciontuberias #rehabilitaciocanonades #sanitec #tuberias #canonades #rehabilitacion #sanitecmanresa #sanitecmediambient #saniteccanviclimatic #mediambient #medioambiente #cambioclimático #iso9001 #iso14001

Més articles...

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot cambiar la configuració o obtenir més informació seguin l'enllaç a peu de pàgina "Avís de Cookies"