Blog

VIC


-Hem invertit amb l'última tecnologia especialitzada, utilitzant sistemes d'inspeccions IPEK ROVION que dóna possibilitats de versatilitat.
-Donant a terme un excel·lent treball amb resultats importants. Com aquesta inspecció de col·lectors exitosa a Vic.

 

 

-Diuen que l'entorn de treball influeix en la nostra productivitat, eficàcia, motivació i fins i tot en la nostra energia.
A sanitec volem el millor per als nostres treballadors, per això els hi donem un espai on puguin desenvolupar el seu treball en perfectes condicions.

 

 

 

 TONA
Hi ha continuació, abans de cavar!
-A Sanitec hem contractat el servei de georadar, utilitzats per investigar o detectar objectes, i estructures, per sota del nivell del sòl.
-Juntament amb les nostres inspeccions CCTV obtenim un mapa real del traçat dels serveis municipals.

 

 

-Rehabilitació de Galeria 1200x700 de 98 metres a Sant Feliu sense necessitat de deixar-la fora de servei.


-La rehabilitació de clavegueram mitjançant curat per llum ultraviolada es pot rehabilitar en un sol dia, i restablir el servei de la canonada immediatament.

 

 

-Comencem la setmana de la millor manera possible presentant-vos unes imatges del Robot fresador que utilitzem per a dur a terme tasques de tall i fresat d'elements dins de les canonades.

 El treball ho monitorem des d'una càmera de TV i ho controlem des d'una consola connectada a l'equip a través d'un enrotllador de cable.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot cambiar la configuració o obtenir més informació seguin l'enllaç a peu de pàgina "Avís de Cookies"