Particulars

Des de Sanitec oferim solucions als administradors de finques i propietaris particulars.

Quines solucions li podem oferir?

Des de Sanitec oferim solucions als administradors de finques i propietaris particulars. Fem una avaluació integral del problema aplicant la solució més adequada en la xarxa de sanejament particular. I amb la nostra planificació de la gestió, també podreu apostar pel manteniment preventiu i correctiu per tal de disminuir les avaries i reduir els costos.

Descarrega’t el nostre dossier de serveis per a particulars

SERVEIS PRINCIPALS
Localització de canonades Localització de canonades
 

A Sanitec disposem d’equips de radiofreqüència (RF) que consisteix en una sonda que permet localitzar ràpidament, i des de la superfície, la canonada o l’arqueta amagada amb gran precisió, traçant un esquema de la canonada i la seva situació exacta. Aconseguint així, minimitzar al màxim les obres a realitzar i estalviar-li molèsties innecessàries. També li permetrà actualitzar els plànols de tot el sanejament per a futures intervencions en cas de millores o reformes.

Rehabilitació de canonades sense obra Rehabilitació de canonades sense obra
 

En el cas de detectar-se qualsevol desperfecte que sigui possible de rehabilitar puntualment, Sanitec disposa dels millors sistemes de “pàckers”, utilitzant malla de fibra de vidre impregnada amb resines epoxídiques, que permetrà la reparació de canonades trencades o deteriorades sense necessitat d’obrir rases en el sòl, evitant molèsties, brutícia, i economitzant la seva reparació, sense necessitat de deixar les canonades fora de servei. Una vegada la canonada hagi estat rehabilitada, millorarà les seves característiques estàtiques i hidràuliques.
I en aquells casos que no sigui possible la rehabilitació puntual, Sanitec també disposem dels millors professionals per a la reparació amb obra.

Desembussos i manteniment Desembussos i manteniment
 

L’acumulació de diferents tipus de residus, tals com sabons, greixos, calç, arrels, restes orgàniques..., provoquen amb el pas del temps l’embús de les canonades.
Per evitar urgències, realitzem contractes de manteniment preventiu, amb comunitats, particulars i, empreses.

Transport d'aigua potable Transport i neteja de dipòsits d’aigua potable
 

Disposem el servei de transport mitjançant camió cisterna homologat per la Direcció General de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, amb número de registre sanitari, que permet realitzar transport d’aigua potable per al consum humà.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot cambiar la configuració o obtenir més informació seguin l'enllaç a peu de pàgina "Avís de Cookies"