Empresa

Som una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el sector del sanejament. Oferim un servei integral i professional en gestió, manteniment preventiu i correctiu, a l’ administració pública, empreses i particulars. Avaluem el problema que es pugui originar a la xarxa de sanejament, i oferim la millor solució, ja sigui en l’àmbit urbà, particular o industrial. Oferim un servei personalitzat a tot Catalunya.

Som una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el sector del sanejament.

Oferim un servei integral i professional en gestió, manteniment preventiu i correctiu, a l’ administració pública, empreses i particulars.

Avaluem el problema que es pugui originar a la xarxa de sanejament, i oferim la millor solució, ja sigui en l’àmbit urbà, particular o industrial. Oferim un servei personalitzat a tot Catalunya.


Sanitec és una empresa certificada i autoritzada per diferents institucions.

 

 

 

 

Veure o descarregar el PDF de la Política de Gestió aquí

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot cambiar la configuració o obtenir més informació seguin l'enllaç a peu de pàgina "Avís de Cookies"