Administració pública i Ajuntaments

La neteja de la xarxa de clavegueram és necessària per tal d’aconseguir que tant les aigües residuals com les pluvials circulin sense que cap element sòlid pugui obstaculitzar-ne el recorregut. La creixent conscienciació pel medi ambient, la necessitat de complir normatives cada vegada més exigents, i la voluntat de l’Ajuntament d’oferir un millor servei amb l’exigència dels ciutadans per rebre un millor servei, fa que cada vegada sigui més necessària la millora de la gestió municipal per comptar amb una millor i més eficient conservació, manteniment, i neteja de la xarxa de clavegueram.

La neteja de la xarxa de clavegueram és necessària per tal d’aconseguir que tant les aigües residuals com les pluvials circulin sense que cap element sòlid pugui obstaculitzar-ne el recorregut.

La creixent conscienciació pel medi ambient, la necessitat de complir normatives cada vegada més exigents, i la voluntat de l’Ajuntament d’oferir un millor servei amb l’exigència dels ciutadans per rebre un millor servei, fa que cada vegada sigui més necessària la millora de la gestió municipal per comptar amb una millor i més eficient conservació, manteniment, i neteja de la xarxa de clavegueram.

Descarrega’t el nostre dossier de serveis per ajuntaments i administració pública

Com obtenir informació detallada de la xarxa del sanejament amb una economia baixa

SERVEIS PRINCIPALS
Inspecció de canonades amb càmera robòtica Inspecció de canonades amb càmera robotitzada de TV
 

Oferim als Ajuntaments el millor servei d’inspecció de canonades amb càmera robotitzada de TV del mercat, amb personal altament qualificat, per tal de detectar possibles trencaments, fissures, deformacions, arrels a l'interior del tub, desgast... (amb cada inspecció es lliurarà un informe en format DVD).

Localització de canonades Localització de canonades
 

A Sanitec disposem d’equips de radiofreqüència (RF) que consisteixen en una sonda que permet localitzar ràpidament, i des de la superfície, la canonada o l’arqueta amagada amb gran precisió, traçant un esquema de la canonada i la seva situació exacta. Aconseguint així, minimitzar al màxim les obres a realitzar i estalviar-li molèsties innecessàries.
També li permetrà actualitzar els plànols de tot el sanejament per a futures intervencions en cas de millores o reformes.

Rehabilitació de canonades sense obra Rehabilitació de canonades sense obra
 

En el cas de detectar-se qualsevol desperfecte que sigui possible de rehabilitar puntualment, Sanitec disposa dels millors sistemes de “pàckers”, utilitzant malla de fibra de vidre impregnada amb resines epoxídiques, que permetrà la reparació de canonades trencades o deteriorades sense necessitat d’obrir rases en el sòl, evitant molèsties, brutícia, i economitzant la seva reparació, sense necessitat de deixar les canonades fora de servei. Una vegada la canonada hagi estat rehabilitada, millorarà les seves característiques estàtiques i hidràuliques. I en aquells casos que no sigui possible la rehabilitació puntual, Sanitec també disposem dels millor professionals per a la reparació amb obra.

A SANITEC TAMBÉ US OFERIM:
Desembussos i manteniment Servei de neteja i manteniment de clavegueram general
 

L’acumulació de diferents tipus de residus, tals com sabons, greixos, calç, arrels, restes orgàniques..., provoquen amb el pas del temps l’embús de les canonades. Però sempre és millor avançar-nos amb un manteniment preventiu i correctiu, i per això us proposem un contracte de manteniment preventiu.

Transport d'aigua potable Transport i neteja de dipòsits d’aigua potable
 

Disposem el servei de transport mitjançant camió cisterna homologat per la Direcció General de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, amb número de registre sanitari, que permet realitzar transport d’aigua potable per al consum humà.

Neteja industrial i transport de residus Neteja industrial i transport de residus
 

Disposem de vehicles amb autorització per la junta de residus i transport a plantes autoritzades per ARC.

  • Foses sèptiques
  • Hidrocarburs
  • Olis usats
  • Residus de plantes de tractament d’aigües
  • Dissolvents
  • Residus líquids de la indústria
  • Purins
Estudi, projecte, obra i gestió Estudi, projecte, obra i gestió d'aigües residuals i potables
 

Oferim les millors solucions per a cada cas, amb un estudi tenint en compte el tipus d’aigua a tractar, el volum setmanal i diari, les puntes màximes de caudal. Conjuntament al estudi de bases de càlcul es lliurarà un pressupost amb els equips necessaris pel tractament de l’aigua i la seva instal•lació. Aquest producte està pensat per a tots aquells usuaris o trams de població que no tenen xarxa de clavegueram pública i es necessari la implantació d’equips de tractament d’aigües residuals.

 

OFICINA TÈCNICA. El nostre equip humà ofereix la possibilitat de disposar de tota la informació en suport informàtic

Els diferents treballs, inspeccions i actuacions que es vagin realitzant es registraran en un software especialitzat i en format SIG al que podrà tenir accés en tot moment l’Ajuntament, perquè aquest tingui tota la informació gràfica i l’utilitzi per millorar contínuament la xarxa de clavegueram, així com per resoldre les demandes o queixes de qualsevol ciutadà en relació a la xarxa. Partint de la molta o poca informació de que disposi cada Ajuntament, el nostre equip registrarà sobre un plànol del municipi totes les actuacions i informació que es vagi obtenint fins a la redacció i elaboració final del plànol del sanejament. Els nostres tècnics estan altament especialitzats en la elaboració de projectes, estudis, plans directors i direccions d’obra d’infraestructures de clavegueram i abastament. Això ens permet avaluar millor la problemàtica i oferir solucions ajustades a la realitat de cada municipi

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot cambiar la configuració o obtenir més informació seguin l'enllaç a peu de pàgina "Avís de Cookies"